Follow:

3 motiverende podcasts

3-motiverende-podcasts

Jeg elsker at lytte til podcast og lige i øjeblikket kan jeg mærke at jeg lige har brug for det ekstra skub for at motivere mig selv. Jeg synes virkelig jeg har mange lange dage med mange forskellige ting som skal løses og mange løse ender som jeg ikke får samlet op på. Men jeg har samtidig rigtig mange ideer og tanker som jeg gerne vil udvikle på. Når jeg har det sådan så føler jeg at jeg bedst får motivationen tilbage ved at lytte til nogle motiverende podcasts.

Hvis du har det lige som mig, eller måske bare savner en god podcast, så kommer der her tre af de podcasts som jeg lytter mest til i øjeblikket.

Martiny Podcast

Jeg tror jeg har nævnt den her podcast før, om ikke andet så i hvert fald på min instagram. Emmas virkelig lækre stemme og spændende gæster for mig altid til at få 1.000 nye ideer eller motivationen til at knokle videre med de projekter jeg har gang i. Emmas podcast er både en blanding af soloshows hvor Emma taler om alt fra selvudvikling til business og alt derimellem og episoder med spændende gæster. Jeg glæder mig altid til når der udkommer en ny episode af Martiny podcast og ender ofte med at lytte til nogle af episoderne flere gange.

Overnight success

En podcast som jeg har opdaget for nylig, er overnight success. Det er Maria Hatzistefanis som også er forfatter til bogen af samme navn, der står bag podcasten. Jeg blev først opmærksom på den efter at jeg havde læst bogen. Hvis man kunne lide bogen så er jeg sikker på man også vil elske hendes podcast, det er som om det er en forlængelse af bogen, hvor Maria både selv kommer med tips til hvordan man får succes, men hun har også spændende gæster med som kommer med deres vinkel. En super motiverende og inspirerende podcast.

Læs også: 3 podcasts til din hverdag

Busigirl Podcast

En podcast af Terese Ask som er den ene del af Impression PR. Terese invitere spændende gæster ind i sin podcast hvor der bliver vendt utallige emner inden for business. Det er ikke alle episoder som jeg synes er lige spændende, men så er det godt man bare kan udvælge dem man har mest lyst til at høre og så bare lytte til dem.

Har du nogle gode podcasts som motivere dig?   

Følg mig via FaceboookBloglovin og Instagram @Frejjack

Share on
Previous Post Next Post

You may also like

1 Comment

  • Reply Frejjack - Månedens motivation - juni - Frejjack

    […] Andre mennesker motiverer og inspirerer mig helt vildt. Jeg følger alle mulige forskellige mennesker på instagram fordi jeg simpelthen synes de er seje eller laver noget fedt. De laver ikke alle sammen det samme, men inspirerer mig på hver deres måde. Derudover hører jeg podcasts. Der findes så mange gode podcasts med inspirerende mennesker, jeg har blandt andet samlet et indlæg med 3 podcasts som motiverer mig. […]

    04/06/2019 at 15:01
  • Leave a Reply