Follow:

Hvad spiser du egentlig af mærkelige ting?

Det er et spørgsmål jeg er begyndt at få af relativt mange mennesker. Min bror skrev også til mig den ene dag og spurgte om jeg egentlig var begyndt at spise mærkelige ting. Det må siges at være et lidt pudsig spørgsmål. Det er som om at når man er gravid så er det lige med at man opføre sig mærkeligt eller spiser mærkeligt.

Så eftersom det åbenbart har en større interesse tænkte jeg at, jeg ville dele det herinde. Så må I selv vurdere om I synes det er mærkeligt 😉

I starten af min graviditet havde jeg så meget kvalme, at jeg stort set ikke spise noget. Jeg levede primært af juice og gerne syrlig juice som appelsin, grape eller andet. Alt hvad der var sødt kunne jeg simpelthen ikke få ned. Men når jeg så en gang i mellem overvandt min kvalme bare lidt, så var det eneste jeg havde lyst til McDonalds mad. Og det kunne ikke være hvad som helst, det skulle være cheeseburgere eller chili cheese tops. Det er stadig noget som jeg godt kan få cravings over, men ikke noget som jeg ikke sagtens kan styre. Generelt har jeg haft ret meget lyst til ost. Det har varieret ret meget fra boller med ost til smeltet ost i alle afskygninger.

Da min kvalme ligesom gik over, havde jeg i perioder bare rigtig meget lyst til fastfood. Hvis min kæreste spurgte hvad jeg havde lyst til, til aftensmad, så var svaret stort set altid PIZZA. Men jeg tror måske bare det var trangen til noget fedt og salt mad.

Det er også taget af igen, selvom jeg sagtens stadig kan få lyst til både pizza og McDonalds mad. Men siden midten af min graviditet har det mest været slik og kage jeg havde lyst til. Og så cola. Det har ikke rigtig fortaget sig endnu og er stadig noget jeg har lyst til dagligt. Ikke at jeg spiser det dagligt, men lysten er der helt sikkert. Men ofte har jeg faktisk næsten lige så meget lyst til at gå ombord i et kæmpe frugtfad.

Når jeg tænker over det synes jeg ikke det lyder super mærkeligt. Jeg har hørt om andre der har spist majs fra dåse, leverpostej med ske og andet i den dur. Så der synes jeg måske ikke jeg helt falder inden for den mærkelige kategori. Men det er nok en subjektiv vurdering. Men hvis jeg skal være helt ærlig, så havde jeg da også altid lyst til at gå til bageren eller forbi en slik butik inden jeg blev gravid 😉

Share on
Previous Post Next Post

You may also like

No Comments

Leave a Reply