Follow:

Spa tid og graviditetskrop

Hunkemöller biniki

Reklame for Hunkemöller

Jeg savner allerede at være i Budapest. Det er virkelig en dejlig by og efterhånden en af mine yndlingsstorbyer. Som I måske har set på Instagram var vi kun afsted henover weekenden og det var nok meget godt for min krop, der efterhånden ret presset af graviditeten. Men sådan en tur i Gellertbadet kunne jeg faktisk godt bruge igen. Det med at komme ned i varmt vand, det gør bare tingene lidt lettere. Kroppen bliver sådan helt vægtløs og man skal ikke bruge de samme kræfter på at komme omkring. Og så tror jeg det har været rigtig godt for mine muskler og lemmer lige at blive varmet godt igennem.

Hunkemöller biniki
Bikini top | Bikini trusser | Kimono

Men man skal jo også have noget badetøj for at kunne komme i sådan en spa og jeg havde faktisk lidt krise over det kort inden vi tog afsted. For sådan en graviditet giver vokseværk. Så jeg var faktisk endt med ikke at kunne passe min bikini. Lidt upraktisk. Men så blev jeg kontaktet af Hunkemöller som spurgte om jeg ikke havde lyst til at prøve nogle af deres produkter. Så jeg valgte en bikini. Jeg er ikke så meget til badedragter og ville ikke få den brugt efter min graviditet. Jeg valgte sådan en crop top bikini, da jeg synes det godt kan blive en lille smule voldsomt når man pludselig har fået nogle ret store bryster og så have en meget åben bikini. Men det er jo en smagssag. Jeg føler mig i hvert fald bedre tilpas i den her hvor jeg ikke føler at mine bryster er ud over det hele. Den er samtidig bare super pæn og sidder godt. Og så er jeg helt vild med jeg detaljen med bølgerne i kanten. Jeg forventer også at den bliver et hit til sommer når det forhåbentlig bliver vejr til at komme i vandet herhjemme. Men indtil da så håber jeg på at få den brugt i svømmehallen i mellemtiden.

Jeg modtog også en kimono som jeg virkelig har brugt meget. Den er så behagelig at have på. Og så er den jo perfekt til stille weekendmorgner. Jeg orker ikke altid at stå op og tage tøj på og så er det super lækkert bare at kunne svinge en kimono om sig og sætte sig med sin morgenkaffe og vågne stille og roligt. Jeg havde den også med i spa, til lige at have om skulderne når vi gik imellem de forskellige bade. Den har dog efterhånden lidt svært ved at lukke om maven da den virkelig vokser i øjeblikket.

Kimono Hunkemöller

Følg mig via FaceboookBloglovin og Instagram @Frejjack

Share on
Previous Post Next Post

You may also like

2 Comments

 • Reply Lisbeth

  Okay, det er måske lidt langt ude i fremtiden, i og med at baby ikke engang er født endnu, men jeg stemmer for, at vi tager en tur til Budapest sammen, når lillepigestemmen engang er stor nok til at være alene hjemme med farmand

  Knus

  15/04/2019 at 17:24
  • Reply admin

   Det er virkelig et godt forslag! Men ja det har nok lidt lange fremtidsudsigter lige nu 😉

   19/04/2019 at 14:18

  Leave a Reply