Follow:

En hjemmelavede dåbsgave

hjemmelavet dåbsgave

I dag står dagen på barnedåb, hvor en lille dreng skal have sit navn. Det betyder selvfølgelig at han skal have en lille hjemmelavet gave. Temaet har været på hæklede havdyr, som jeg har valgt at “pakke” ind i en hjemmelavet opbevaringspose, som både kan stå på gulvet eller hænges op på væggen alt efter hvilket behov man har.

Jeg har selv udviklet opskrifterne til blæksprutten og spækhuggeren. Mens opskriften på skildpadden kan du finde her, jeg har dog ændret lidt i opskriften for at få størrelsen til at passe til de andre.

Du kan finde opskriften på spækhuggeren her og blæksprutten her. Opskriften på selve posen kan du finde her. Det er en helt klassisk pose med en bred bund og foer. Dog tilføjet nogle små detajler som broderet ansigt og løbegang til snørre.

hjemmelavet dåbsgave

Find andre hækle opskrifter til børneværelset her. Laver du nogle af mine opskrifter så tag mig endelig @frejjack på Instagram.

Følg mig via FaceboookBloglovin og Instagram @Frejjack

Share on
Previous Post Next Post

You may also like

1 Comment

  • Reply Frejjack - DIY - Opbevaringspose - Frejjack

    […] jeg mig. Tilbage i maj var vi til barnedåb og i den forbindelse havde jeg lavet nogle små havdyr til dåbsbarnet. Men i stedet for at pakke dem ind, lavede jeg en opbevaringspose som også kunne bruges på […]

    13/06/2019 at 09:33
  • Leave a Reply