Follow:

Hæklet rondeller

hæklede rondeller

Jeg forsøger at tage flere og flere bæredygtige valg, blandt andet ved at forsøge at udskifte så mange af de ting jeg bruger i min beautyruntine med mere bæredygtige valg. Det gælder både når det kommer til selve beauty produkterne men også de ting jeg bruger i forbindelse med min rutine. Læs mere om min beautyrutine i dette indlæg. Nu er turen kommet til at udskifte vatrondellerne med hæklede rondeller.

Det kommer dog til at tage lidt tid at få udskiftet helt. Det er en meget simpel opskrift og det tager ikke lang til at lave en. Men det tager dog noget tid at få lavet så mange rondeller.

Materialer

 • Bomuldsgarn 8/4
 • hæklenål str. 3
 • Nål og saks

Opskrift

 • Magisk ring med 6 masker
 • 2 hstg i hver (12)
 • *1 hstg + 2 i næste* x6 (18)
 • *2 hstg + 2 i næste* x6 (24)
 • *3 hstg + 2 i næste* x6 (30)
 • 2 hstg + 2 i næste, *4 hstg + 2 næste* x5, 2 hstg (36)
 • *2 lm, spring 1 m over og lav 1 hstg i næste maske* x 18 (56)
  • Dette kan undlades
 • luk af og hæft enderne

Vask rondellerne inden brug.

https://youtu.be/5cImUI1amGU

Find andre hækle opskrifter her. Laver du nogle af mine opskrifter så tag mig endelig @frejjack på Instagram.

Følg mig via FaceboookBloglovin og Instagram @Frejjack

Share on
Previous Post Next Post

You may also like

No Comments

Leave a Reply