Follow:

Odense Genbrugsguide

Genbrugsguide Odense

Der er flere der har skrevet til mig, at jeg er god til at finde genbrug og spurgt ind til hvor jeg køber genbrug henne. Derfor tænkte jeg, at jeg ville samle en lille guide til både hvad man skal være opmærksom på når man handler genbrug og så nogle tips til hvilke steder jeg primært gør gode fund her i Odense. Her kommer så anden del af mine indlæg om genbrugsguides, i denne omgang handler det om de steder jeg primært køber genbrug i Odense. Find mit indlæg om tips til genbrugsjagten her.

Reden genbrug – Overgade

En virkelig fin lille butik. Udvalget er ikke ret stort til gengæld har de dog en del rigtig pæne ting og de sortere rigtig meget ud i det så det kun er vare i fin kvalitet som hænger på bøjlerne og ikke ting som er hullet eller nusset.

Danmission genbrug – Bazar fyn

Her kan du finde både møbler, tøj, strikkepinde og nips. Udvalget er stort og nogle gange kan den godt virke en anelse uoverskuelig. Men jeg har også godt en del gode fund her igennem årene.

Røde kors – Vesterbro

Det er en af de første genbrugsbutikker som jeg handlede i da jeg flyttede til Odense. Det er en rigtig fin butik, som dog kun indeholder dametøj. Men man kan virkelig finde mange fine ting. De ved dog godt efterhånden hvad de skal tage for tingene, så alt efter mærke så kan det godt blive i den lidt dyre ende.

Røde kors – Fjordsgade

Røde kors har dog en anden butik ikke så langt fra den på Vesterbro. Her finder du både møbler, nips og tøj til hele familien. Her er priserne og lidt lavere end i den anden, men du finder heller ikke de dyre mærkevare her. Udvalget er dog stadig fint og man kan sagtens finde mange fine ting.

Kirkens korshær – albanigade

En af mine yndlingsgenbrugsbutikker i Odense. Jeg finder næsten altid et eller andet her. Prisen er som regel rigtig god og udvalget er rimelig stort selvom butikken er ret lille. Og så ligger den bare tæt på hvor jeg bor, så derfor kommer jeg der nok også lidt oftere end de andre steder.

Folkekirken nødhjælp – Vesterbro

En af de butikker hvor jeg igennem årene har fundet nogle helt vildt fine ting. Jeg finder ikke noget hver gang, men jeg synes til gengæld at når jeg så endelig finder noget så er det virkelig godt. En fin lille butik med lidt af det hele.

Genbrugshallerne – Rødegaardsvej

En af de helt store genbrugsbutikker her i Odense. Her kan man leje en stand og sælge ud af sine ting. Det gør at udvalget er ret bredt og du kan finde alt mellem himmel og jord næsten. Dog er det også standholderen selv der sætter prisen og derfor kan tingene nogle gange godt være ret dyre. Jeg finder som regel ting til vores hjem når jeg kigger her og ikke så meget tøj.

Genbrugsguide Odense

Det kollektive klædeskab – Mageløs

Det kollektive klædeskab er ikke som sådan en genbrugsbutik, men et fællesskab hvor man indlevere noget tøj, får point for det og derefter kan finde noget nyt for sine point. Det koster lidt om måneden at være med, men det synes jeg er penge godt givet ud. Jeg har altid været glad for at komme der, både pga betjeningen men også fordi det er her jeg finder mest tøj jeg tager med hjem. Det gode ved det kollektive klædeskab er også at hvis du ikke får tøjet brugt så går du bare ned med det igen og så er der en anden der kan få glæde af det. Jeg har brugt det rigtig meget i forbindelse med min graviditet, for så er jeg vokset ud af noget som jeg har afleveret og fundet noget nyt jeg kunne være i. Det er virkelig smart så jeg ikke har skulle bruge ret mange penge på tøj til den voksende mave. Læs mere om det kollektive klædeskab i mit indlæg her.

Frelsens hær – Roersvej

En kæmpe genbrugsbutik hvor de virkelig har meget tøj. Man kan godt blive en lille smule overvældet når man kommer ind og måske synes det er en anelse uoverskueligt at kigge her. Men priserne er som regel gode og hvis man har tålmodighed så kan man sagtens finde noget, men det kræver tålmodighed.

Veras marked

Veras marked er både en butik som ligger i ? og så har de loppemarked hvor man kan købe en stand 2 gange om måneden nede i Storms Pakhus. I butikken finder du nøje udvalgte retro fund og andre flotte sager, men prisen er også derefter. På selve markedet i Storms kan du være heldig at finde lige den kjole eller blazer som du har kigger på i en butik for nylig. Det er private der sælger ud af deres klædeskab og her kan du ofte gøre en god handel hvis du ikke er til de klassiske retrofund fra genbrugsbutikken.


Følg mig via FaceboookBloglovin og Instagram @Frejjack  

Share on
Previous Post Next Post

You may also like

No Comments

Leave a Reply