Follow:

Anmeldelse – Manden der ikke ringede

boganmeldelse af manden der ikke ringede

Jeg var faktisk lidt i tvivl om den her bog var noget for mig. Jeg ønskede mig den i julegave fordi jeg havde hørt godt om den, men som udgangspunkt er jeg ikke sådan super meget til kærlighedsromaner. Jeg synes simpelthen det bliver for plader romantisk og kedeligt at læse. Jeg har dog en særlig kærlighed til Jojo Moyes bøger som jeg virkelig er begejstret for, men det er så som regel også det. Så jeg var lidt skeptisk, men det blev virkelig bragt til skamme.

”Ingen tekstboble. Jeg kiggede på skærmen igen. Ingen tekstboble. Jeg kiggede en gang til. Stadig ingen tekstboble. Jeg lagde telefonen ned i håndtasken, ude af syne. Det var sådan her, forelskede teenagepiger opførte sig

Læs også: Anmeldelse – Dødevaskeren

Vi har vel alle sammen prøvet at være sådan rigtig teenageforelsket. Sådan at det gjorde ondt helt ind i maven over det. Måske det kun varede ganske kort eller måske den stadig holder. Man kan i hvert fald ikke andet end at føle med Sarah som er hovedpersonen. Sarah føler hun har fundet sit livs kærlighed og har tilbragt 7 dage sammen med ham. Men da de endelig skilles for en tid, hører hun ikke fra ham igen.   

Læs også: Anmeldelse – Blomstrende syrener

Ja det er en kærlighedsroman, men med et tvist. For den rummer mere end bare kærlighed og forelskelse imellem en mand og en kvinde. Den handler også om kærligheden i familien, imellem søskende og i venskaber og hvad det har af betydning. Men den handler samtidig om usikkerhed og følelsen af at blive svigtet på flere måder.

En virkelig velskrevet bog som var svært at ligge fra sig igen når først man var kommet i gang. En fortælling som tog flere drejninger jeg slet ikke havde forventet. Så mangler du en god bog til din sommerferie så kan den her varmt anbefales, også hvis du som mig ikke er sådan rigtig til kærlighedsromaner. Den får 5 ud af 5 hjerter herfra.  

Følg mig via FaceboookBloglovin og Instagram @Frejjack

Share on
Previous Post Next Post

You may also like

No Comments

Leave a Reply