Follow:

Hæklede kager

hæklede kager

Vores niece elsker at lege med sit lille legekøkken og har rigtig mange ting til det efterhånden. Men hun har endnu ikke nogle kager i sit køkken og det er jo en skam. Man skal også kunne lave kage i sit køkken. Så derfor har jeg lavet hende en lille samling af kager.

Vi er i dag på vej til fødselsdag for at fejre niecen som bliver 3 år og selvfølgelig har vi taget kagerne med i en lille kagedåse, som jeg har fundet i genbrugen. Den passer perfekt i størrelsen til det lille køkken og kagerne.

hæklede kager


Jeg har endnu ikke lavet opskriften på den lille muffin færdig, da jeg ikke er helt tilfreds med resultatet endnu. Det har taget mig fire forsøg at få lavet denne på billedet, og den er stadig ikke som ønsket. Så den må I lige vente med at få. Men opskriften på den hæklede donut kan du finde her , det er gratis og ret nem at gå til. Og så kan den laves i alverdens udgaver, i lige den farve du ønsker dig.

Opskriften på den hæklede flødebolle er helt ny og kan findes lige her. Det er også en gratis opskrift, som er ret nem at gå til og det tager ikke langtid før du har en lille hæklet flødebolle. Den kan du også vælge at lave i den udgave du ønsker. Jeg har lavet den i den helt traditionelle version med mørkchokolade og kokos, men jeg tænker også sagtens man kan lave en hvid flødebolle med lyserødt drys, som skal forestille hindbær.

Har du nogle gode ideer til kager jeg skal prøve at lave en hækleopskrift på, så smid endelige en kommentar, så ser jeg om det kan lykkedes.

Find andre hækle opskrifter til børneværelset her. Laver du nogle af mine opskrifter så tag mig endelig @frejjack på Instagram.

Følg mig via FaceboookBloglovin og Instagram @Frejjack

Share on
Previous Post Next Post

You may also like

1 Comment

  • Reply Frejjack - DIY til børneværelset - Frejjack

    […] Jeg kender mange børn som elsker at lege med deres legekøkken. Det gør vores niece blandt andet og derfor har jeg også lavet nogle opskrifter på hæklede kager som man kan bruge til legekøkkenet. Find opskrifterne her. […]

    16/07/2019 at 14:15
  • Leave a Reply