Follow:

Jamie looks solbriller

ANNONCE FOR JAMIE LOOKS

Jeg har altid været typen der købte mig sådan nogle billige solbriller fra H&M, når jeg stod og manglede. Fordi så havde jeg mere at vælge i mellem uden at skulle have ret mange penge op ad lommen. Men de har heller aldrig siddet sådan rigtig godt eller holdt særlig længe. Nu har jeg fået to par fra Jamie looks og dem er jeg virkelig glad for.

Jamie looks er et nyt dansk brand, som designer tidsløse kvalitets briller. Jamie looks er inspireret af dansk design og derfor har brillerne også navne efter særlige danske ting. Der er blandt andet The Lakes, efter søerne i København eller de lyserøde jeg har fået som hedder Daisy, som dronningen også bliver kaldt nogle steder. Find de lyserøde Daisy solbriller her og de runde Corcovado solbriller med gepard print her.

Jeg er ret begejstret for mine nye solbriller og synes de kan gå til rigtig mange outfits og så sidder de bare godt. Jeg har en meget smal næse så jeg har faktisk svært ved at finde solbriller som jeg synes sidder godt. Og så er de faktisk ikke ret dyre, det koster kun 499 kr for et par solbriller i god kvalitet.

En anden ting som blandt andet gjorde at jeg sagde ja til det her samarbejde er at Jamie looks støtter Red synet. Som er et projekt der hjælper mennesker i 3. verdenslande med at få synet tilbage. Da det har en enorm stort betydning for om de kan arbejde og dermed brødføde deres familie.

Mangler du også et par fede solbriller til sommervejret så kan du kan finde deres udvalg af solbriller her og så har jeg fået lov at give jer en rabatkode på 30%, hvis du skriver Frejjack ved checkout. Gælder dog i begrænset periode.

Følg mig via FaceboookBloglovin og Instagram @Frejjack

Share on
Previous Post Next Post

You may also like

No Comments

Leave a Reply