Follow:

Månedens motivation – juni

månedens motivation juni

Jeg sidder i øjeblikket og skriver på en opgave kreativitet og motivation. Det emne som jeg virkelig synes er spændende på mange punkter. Jeg må dog indrømme at motivationen til at skrive denne opgave i øjeblikket ligger et ret lille sted, men sådan er det nok bare når det kommer til eksamens relaterede opgaver. Men ikke desto mindre har det fået mig til at udvikle lidt på et nyt koncept til bloggen, nemlig måneds motivation.

Jeg elsker selv at finde motivation alle mulige forskellige steder og bliver ofte inspireret af andre mennesker. Jeg håber at jeg med den her serie af indlæg kan være med til at motivere og inspirere dig. Og så vil jeg selvfølgelig gerne vide hvad er motivere/inspirere dig? Vi bliver jo motiveret af noget forskelligt og jeg vil gerne være med til at vi kan dele hvad der motivere os og dermed måske inspirere andre. Så meld gerne ind i kommentarfeltet. Planen er at dette bliver et månedligt indlæg om motivation. Så måske du har et godt input til næste månedsindlæg.

Visualiser motivationen

Jeg har altid gået med en drøm om at blive selvstændig. Jeg har bare ikke vist ind for hvad. Det ved jeg sådan set stadig ikke, men jeg er i stedet begyndt at gøre mig en masse tanker om hvordan jeg godt kunne tænke mig at mit liv så ud om 5 år. De tanker skriver jeg ned for at minde mig selv om de drømme jeg har og gøre dem mere visuelle. En af de tanker og drømme jeg har er at være selvstændig og ved at skrive det ned og gøre det til et visuelt mål er det også lidt nemmere at se for sig. Det er ikke ensbetydende med at det skal være sådan om 5 år og hvis ikke jeg har opnået det har jeg fejlet. For det kan være at der dukker noget op undervejs som gør at jeg vælger anderledes. Let’s go with the flow. Men det gør ikke at, man ikke kan tillade sig at drømme. Men et tip til at motivere dig selv; skriv det ned, gør det visuelt på den ene eller den anden måde. Jeg har blandt andet en stor tavle stående med kort og billeder som motivere mig og her kan jeg samtidig skrive mine mål ned.

månedens-motivation-juni

Hvem motiverer dig?

Andre mennesker motiverer og inspirerer mig helt vildt. Jeg følger alle mulige forskellige mennesker på instagram fordi jeg simpelthen synes de er seje eller laver noget fedt. De laver ikke alle sammen det samme, men inspirerer mig på hver deres måde. Derudover hører jeg podcasts. Der findes så mange gode podcasts med inspirerende mennesker, jeg har blandt andet samlet et indlæg med 3 podcasts som motiverer mig.

Noget andet jeg også gør for at motivere mig selv er at læse forskellige bøger om hvordan andre har fået succes med det de gik og drømte om. Jeg har blandt andet læst “How to be an overnight success”, som du kan læse en anmeldelse af lige her. Det giver mig rigtig meget at læse om andres succes. Jeg har også lige fået en anden bog ind af døren som er i samme kategori og som jeg glæder mig til at fortælle mere om når jeg har fået den læst.

Følg mig via FaceboookBloglovin og Instagram @Frejjack

Share on
Previous Post Next Post

You may also like

No Comments

Leave a Reply