Follow:

Nem og lækker hyldeblomstsirup

Hyldeblomstsirup

Der var en følger der spurgte mig den anden dag om jeg havde en opskrift på hyldeblomstsirup. Det troede jeg sådan set også jeg havde liggende, men nej. Men det kunne jeg heldigvis ret hurtigt lave. Jeg har tidligere lavet det, men åbenbart ikke delt opskriften. Det er en meget nem og simpel opskrift som ikke kræver meget. Dog skal man på forhånd have lavet sig en portion hyldeblomstsaft, den kan du finde opskriften på her.

Opskriften svare til cirka 250 g færdig sirup.

Ingredienser:

  • 2 dl hyldeblomstsaft
  • 1 dl sukker
  • 1 tsk citronsaft

Fremgangsmåde:

Kom alle ingredienserne i en gryde og bring det i kog. Kog det ind til du kan fornemme at massen begynder at hænge fast på gryden kanter. Tag det af varmen og kom det på et glas. Lad det køle ned og kom det i køleskabet. Hyldeblomstsiruppen får først sin rigtige konsistens når den er kold.

Jeg bruger min hyldeblomstsirup ovenpå min morgenmad når jeg spiser yoghurt eller grød. Det er helt genialt at forsøde morgenmaden med. Derudover kan du også sagtens bruge det til i kage eller ovenpå is. Hyldeblomstsirup har virkelig mange anvendelsesmuligheder, så det er bare med at få sat en portion over.

Hyldeblomstsirup

Hvis du laver min opskrift må du endelig dele det på instagram og tagge med @frejjack

Følg mig via FaceboookBloglovin og Instagram @Frejjack

Share on
Previous Post Next Post

You may also like

No Comments

Leave a Reply