Follow:

Sommerferie Essentials

Annonce | Hunkemöller

1/ Link | 2/ Link | 3/ Link | 4/ Link | 5/ Link | 6/ Link | 7/ Link | 8/ Link |
9/ Link `10/ Link

Vi har ikke planlagt noget ferie i år da vi jo lige er blevet forældre. Selvom vi rigtig gerne ville sydpå, så er det ikke lige en mulighed i år. Men vi har til gengæld talt om at tage i sommerhus. Et sommerhus et hyggeligt sted i Danmark, tæt på vandet.

Står du og skal i sommerhus har jeg samlet lidt inspiration fra Hunkemöller til hvad man kunne have med på sådan en sommerhustur. Men det kunne også sagtens bruges hvis man nu er så heldig at skulle sydpå.

Jeg har egentlig altid været en bikini-pige, men jeg kan godt mærke at efter jeg har fået “mor-krop”, så er jeg måske lidt mere tilhænger af en badedragt. Men der skal ikke være sådan en med alt for dyb udskæring. Jeg synes den her er sådan lidt retro og virkelig fin i sit snit, både med og uden “mor-krop”. Og så skal man selvfølgelig have en standtaske, klipklapper og solhat med når man skal til stranden. Hunkemöller har mange flere fine accessories til at have med på stranden som du kan finde lige her.

Selvom det er sommer og varm så sover jeg stort set altid med nattøj alligevel. Jeg elsker især natskjorter. Der er noget virkelig behageligt ved at sove i sådan en også når det er varmt. Og så er den perfekt til bare at trisse rundt i om morgnen, især når man er i sommerhus og det hele godt må gå lidt langsomt. Den her natskjorte er så fin at jeg simpelthen blev nødt til at bestille den hjem til mig selv.

Noget jeg dog virkelig mangler når det bliver så lyst som det er i øjeblikket, er en sovemaske. Jeg har virkelig svært ved at sove når det er så lyst, så jeg har længe tænkt at jeg skulle have mig en sovemaske for bedre at kunne sove. Måske det er på tide nu. Især når jeg skal forsøge at indhente lidt søvn midt på dagen når baby godt vil sove.

Følg mig via FaceboookBloglovin og Instagram @Frejjack

Share on
Previous Post Next Post

You may also like

No Comments

Leave a Reply