Follow:

DIY – Fletkurv med pom pomer

fletkurv med pom pomer

Det er efterhånden noget tid siden at jeg begyndte på denne DIY, men så kom der en masse ting som hoppede foran i køen (bla. en baby). Indtil videre så er planen at mini møffes legetøj skal opbevares i de her to fletkurve. Så må vi se hvor længe det holder. Opbevaringskurvene kan både bruges på børneværelset, men de kan også sagtens bruges andre steder i hjemmet, som f.eks. kontoret eller i stuen. Min DIY til opbevaringskurven med øjenvipper finder du her.

Materialer:

  • Kurv
  • Maling
  • Pensel
  • Garnrester
  • Pap
  • Saks  
  • Nål

Jeg faldt over den her kurv da jeg var i Fakta den ene dag, tror den stod til 49,95. Jeg synes dog den trængte til en lille makeover, så derfor har jeg malet den hvid i bunden. Jeg har bare brugt hvid akrylmaling fra Søstrene Grene.

Fremgangsmåde:

Fold kurven så det er nemmere at se hvor kanten af malingen skal være. Mal med en pensel den ønskede farve. Pas på med at komme for meget maling på af gangen da malingen godt kan løbe ind i mellem hullerne i kurven, så det smitter af på indersiden og toppen af kurven. Hvis kurven ikke får det ønskede resultat, kan du altid male den en gang mere.

Klip to runde skriver af pap og lav en hul i midten. Vikkel garnet rundt om indtil der er en jævn fordeling af garn hele vejen rundt. Klip op langs kanten og bind det sammen med en stump garn. Find en videoguide til pom pomer her. Når pom pomerne er færdig sættes de på kurven. Det er nemmest at bruge en nål til at stikke enderne på pomp omen igennem kurven med. Bind en knude og klip enderne af.   

Find mange flere DIYs her. Laver du nogle af mine opskrifter så tag mig endelig @frejjack på Instagram.

Følg mig via FaceboookBloglovin og Instagram @Frejjack

Share on
Previous Post Next Post

You may also like

No Comments

Leave a Reply