Follow:

DIY til børneværelset

Fletkurv med øjenvipper

Som jeg skrev om her, så skal vi flytte i hus. Hold nu op hvor jeg glæder mig! Det betyder at vores lille mini møf, får sit eget værelse. Jeg har jo allerede så småt lavet nogle ting til hendes værelse. Jeg glæder mig helt vildt til at indrette hendes værelse og lave endnu flere DIYs. Men i første omgang så har jeg samlet mine DIYs til børneværelset her, hvis andre kunne bruge noget inspiration.

Fletkurv med øjenvipper

Opbevaring virker altid som om det er altid er det store issue når det kommer til børneværelser. Hvor skal man gøre af alt deres legetøj, så det både er nemt at rydde op men også nemt for dem at finde frem. Indtil videre så opbevare vi alt møffes legetøj i den her kurv jeg har lavet. Det er ikke sikkert det er nok på sigt. Men jeg synes det er smart at den kan stå på gulvet eller i en reol, så hun selv kan finde det hele frem men samtidig være fin når det hele er ryddet til side. Det er en ret nem både at pimpe en kruv op på og gøre det lidt mere fin. Find beskrivelsen lige her.

Jeg har også lavet en pose som også kan bruges til opbevaring af legetøj og andet godt fra børneværelset. Find den her.

Hæklede vimper

En måde at gøre værelset både hyggeligt og personligt er at hænge vimpler op. Jeg synes det er så fint og hyggeligt at have hængende og jeg glæder mig til at de kan få en ordenlig plads i hendes nye værelse. Det er en ret nem hækleopskrift og her kan man sagtens bruge nogle garnrester man alligevel har liggende. Find beskrivelsen her.

flagranke

Hæklede kager

Jeg kender mange børn som elsker at lege med deres legekøkken. Det gør vores niece blandt andet og derfor har jeg også lavet nogle opskrifter på hæklede kager som man kan bruge til legekøkkenet. Find opskrifterne her.

hæklede kager

Find mange flere DIYs her. Laver du nogle af mine opskrifter så tag mig endelig @frejjack på Instagram.

Følg mig via FaceboookBloglovin og Instagram @Frejjack

Share on
Previous Post Next Post

You may also like

No Comments

Leave a Reply