Follow:

Graviditetsbilleder

Jeg havde egentlig ikke tænkt at jeg skulle have taget nogle af de der graviditetsbilleder. Jeg følte mig aldrig rigtig godt tilpas i min krop som gravid. Men da dygtige og søde Katarina Natalie spurgte om hun ikke nok måtte tage nogle billeder af mig og maven, kunne jeg alligevel ikke sige nej.

Dog med det forbehold at jeg ikke gad de der klassiske graviditetsbilleder i et studie, uden så meget tøj på. Det er bare ikke lige mig. Men det er det for andre og det er også helt okay. Jeg elsker til gengæld Katarinas stil som er noget mere rå i det. Og så synes jeg hun er super dygtig til tage billeder som har en lidt anden vinkel eller med lidt kant.

Jeg er ret tilfreds med resultatet og synes virkelig de er blevet fine. Det er helt mærkeligt at tænke på nu at vores lille baby har ligget derinde i maven. Det er næsten ikke til at forstå nu hvor hun faktisk er her.

Følg mig via FaceboookBloglovin og Instagram @Frejjack

Share on
Previous Post Next Post

You may also like

2 Comments

 • Reply Lene

  Sikke et smukt lys på smukke dig<3

  11/07/2019 at 22:31
  • Reply admin

   Tusind tak <3

   16/07/2019 at 13:55

  Leave a Reply