Follow:

Mr & Mrs

Mr & Mrs

Selv om det måske blev lidt spontant så har vi længe talt om lige at gå en tur på rådhuset og blive viet. Vi har lige købt et hus og fået et barn sammen, så er det bare lidt mere praktisk at være gift. Vi havde jo alligevel planer om at blive gift næste.

Da Jacob friede til mig sidste år, gik vi stille og roligt i gang med at planlægge bryllup. Vi ville egentlig gerne have haft at det blev i år. Men eftersom jeg blev gravid udskød vi det, så jeg også kunne være med til at holde en rigtig fest. Der er også sat en dato for næste år og planlægningen er så småt begyndt. Det er dog mere praktisk i forbindelse med hus og barn at være gift, hvis der nu skulle ske noget. Så da vi for en månedstid siden opdagede at d. 24/8 var en lørdag og den dag vi havde været kærester i 10 år, besluttede vi at det ville være ret fint at gå på rådhuset og blive viet den dato.

Vi sagde det ikke til nogen andre end vores vidner der skulle med. Så vores forældre fik sig lidt af en overraskelse da vi efterfølgende fortalte dem det. Men vi ville ikke gøre noget stort ud af det, da vi gerne vil  gemme det til vi skal holde bryllup næste år. Og heldigvis har vores familie været meget forstående omkring det, dog nok stadig lidt skuffet over at de ikke var med. Vi fejrede det med at spise brunch med dem som var med til selve vielsen og så glæder vi os meget til at skulle fejre bryllup med vores familie og venner næste år. Læs mere om min bryllupsinspiration her.

Følg mig via FaceboookBloglovin og Instagram @Frejjack

Share on
Previous Post Next Post

You may also like

1 Comment

  • Reply Lisbeth

    Ej, hvor er det også bare skønt, at I kunne blive viet på den dato! Har det helt vildt over at jeg så jeg aftenen før, og at I kunne holde tæt med det, haha!
    Endnu et kæmpe tillykke, I to ♥️

    Knus

    31/08/2019 at 10:51
  • Leave a Reply